Kallskänka till vårt café och restaurang

Vi söker nu en kallskänka till vårt glada gäng i vårt café/restaurang på deltid/heltid.

Vi är väldigt måna om att bibehålla vår höga kvalité på mat och service och ser därför att du som söker har ett genuint intresse för alla arbetsmoment i en restaurang och gärna att du har mycket energi och ett brinnande matintresse där service, lagkänsla och flexibilitet är viktiga ledord för oss.

Kallskänka
Deltid/heltid
Tillsvidareanställning

Om oss: Klädkällaren startades 1969 och driver detaljhandel i ett lågprisvaruhus med konfektion, textil, hem- & fritidsartiklar samt viss partihandel. Varuhuset har också en egen restaurang. Verksamheten bedrivs i rymliga och moderna lokaler intill riksväg 45 i Stora Viken, Bohus, Ale Kommun. Fastigheten har en butikslokal på 6500kvm samt lager och kontor samt en vacker herrgårdsbyggnad. Varuhussortimentet är brett och har utökats och kännetecknas av låga konkurrenskraftiga priser samt bra kvalité. Miljön är gästvänlig med ett omväxlande utbud av gourmetluncher och konferenser. Vi erbjuder sittplatser såväl inom- som utomhus på vår vackra innergård.

Restaurangen serverar dagens lunch, har ett brett café- & fikautbud samt viss konferens och catering. Vi har öppet ca. 360 dagar om året.

Känner du att detta är något för dig så tveka inte att höra av dig med din ansökan. Hjärtligt välkommen till oss på Klädkällaren.
Intervjuer sker löpande tills tjänsten är tillsatt.

Ansökan och frågor skickas vänligen till köksmästare på mailadress: koket@kladkallaren.se