Vi är Klädkällaren

En rik historia &
ett stort engagemang

Hur kom vi hit?

Allt började med att Eivor och Jim Blohm 1969 startade butiken Klädkällaren i en f.d. lanthandelskällare belägen i Björsared utanför Göteborg. 1976 var hela lanthandelshuset för trångt och ett nybygge startades vid Hjällbo intill riksväg 45. Därefter har lokalerna byggts ut i flera omgångar. Sedan 1995 driver dottern Marie Blohm och Peter Lindberg företaget vidare.

I februari 2013 flyttade Klädkällaren sin verksamhet 10 km norrut vid E45 mellan Bohus och Nödinge. Handelsplats Stora Viken blev då ett faktum. Sju tusen kvadratmeter butiksyta och tiotusentals produkter har gjort företaget till ett mångfacetterat handelsföretag och destination.

I skrivande stund går familjeföretaget in i sin tredje generation och är fortsatt en väldigt stolt medborgare i Ale kommun. En plats där företaget ämnar för att fortsätta utvecklas.

Vill du veta mer kring vår historia?

 

Läs mer

Vårt engagemang

I alla tider av verksamhet har Klädkällaren stöttat olika organisationer som gör vårt samhälle till en bättre plats att leva på.
Vi anser att alla barn och ungdomar ska ha rätt till de bästa förutsättningarna för att kunna idrotta. Därför lägger vi betydande engagemang i våra lokala föreningar som satsar på sina barn- och ungdomsverksamheter.
Nedan finner du våra aktiva och lokala samarbeten.

 

Om du och din organisation eller förening vill komma i kontakt med oss:
Maila till johan@kladkallaren.se